Kuchařka ze Svatojánu II..
Autor: Francová, Eva, 1968-
Vydáno: (2015)
Regionální kuchařka : všechny chutě Čech, Moravy a Slezska /
Krajový a krajinný kontext gastronomie je ta nejlepší cesta, jak pochopit její kořeny. Jak přijít na to, proč jsou zrovna na Valašsku "trnky, zemňáky, špek a zelé živobytí celé", proč jsou hanácké omáčky bohaté a proč se v jižních Čechách mohlo másla pořádně zakrajovat. Každý tuzemský regi...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Pospěchová, Petra, 1978- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Smart Press,
2013
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Kuchařka ze Svatojánu II..
Autor: Francová, Eva, 1968-
Vydáno: (2015) -
Kuchařka při onemocnění žlučníku : 133 receptů /
Autor: Havlová, Vladimíra
Vydáno: (2017) -
Kuchařka při onemocnění jater : 125 recept[ů] /
Autor: Havlová, Vladimíra
Vydáno: (2014) -
Bylinková kuchařka /
Autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Vydáno: (2011) -
Chuťovky Petra Novotného /
Autor: Novotný, Petr, 1947 srpen 6.-
Vydáno: (2001)