Sladké mlsání z mámina notýsku /
Koláče, bábovky, řezy kakaové, tvarohové, kefírové, buchty, valašské frgály, perník, vánoční pečivo a mnoho dalších osvědčených předpisů z kulinářské tradice našich předků. Pro přípravu se používá většinou sezónní ovoce, mák, tvaroh, kakao a ořechy. Nepostradatelnou ingrediencí je máslo a sádlo, dod...
Hlavní autor: | Lazarová, Monika |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2012
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Koláče, bábovky, řezy kakaové, tvarohové, kefírové, buchty, valašské frgály, perník, vánoční pečivo a mnoho dalších osvědčených předpisů z kulinářské tradice našich předků. Pro přípravu se používá většinou sezónní ovoce, mák, tvaroh, kakao a ořechy. Nepostradatelnou ingrediencí je máslo a sádlo, dodají chuť, vláčnost a křehkost. Rychlé a chutné moučníky z běžně dostupných, domácích surovin. Každý hotový pokrm je vyobrazen na barevné fotografii. Doplněno fotografickými návody na pletení vánočky ze čtyř a šesti pramenů Příprava klasických českých moučníků podle tradičních receptů našich babiček a maminek |
---|---|
Fyzický popis: |
200 s. : barev. il. ; 18 x 25 cm |
ISBN: |
978-80-247-4398-1 |