Sladké mlsání z mámina notýsku /

Koláče, bábovky, řezy kakaové, tvarohové, kefírové, buchty, valašské frgály, perník, vánoční pečivo a mnoho dalších osvědčených předpisů z kulinářské tradice našich předků. Pro přípravu se používá většinou sezónní ovoce, mák, tvaroh, kakao a ořechy. Nepostradatelnou ingrediencí je máslo a sádlo, dod...

Celý popis

Hlavní autor: Lazarová, Monika
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2012
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Koláče, bábovky, řezy kakaové, tvarohové, kefírové, buchty, valašské frgály, perník, vánoční pečivo a mnoho dalších osvědčených předpisů z kulinářské tradice našich předků. Pro přípravu se používá většinou sezónní ovoce, mák, tvaroh, kakao a ořechy. Nepostradatelnou ingrediencí je máslo a sádlo, dodají chuť, vláčnost a křehkost. Rychlé a chutné moučníky z běžně dostupných, domácích surovin. Každý hotový pokrm je vyobrazen na barevné fotografii. Doplněno fotografickými návody na pletení vánočky ze čtyř a šesti pramenů
Příprava klasických českých moučníků podle tradičních receptů našich babiček a maminek
Fyzický popis: 200 s. : barev. il. ; 18 x 25 cm
ISBN: 978-80-247-4398-1