Sladké mlsání z mámina notýsku /

Koláče, bábovky, řezy kakaové, tvarohové, kefírové, buchty, valašské frgály, perník, vánoční pečivo a mnoho dalších osvědčených předpisů z kulinářské tradice našich předků. Pro přípravu se používá většinou sezónní ovoce, mák, tvaroh, kakao a ořechy. Nepostradatelnou ingrediencí je máslo a sádlo, dod...

Celý popis

Hlavní autor: Lazarová, Monika
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Grada, 2012
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dlouhoňovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421884010449 4010449 641.5 (neuvedeno) Dostupné