Jak se vaří u Šroubka? : sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně střídavě upravovaných /

Sbírka kuchařských receptů majitele Grandhotelu Šroubek a restaurace na Václavském náměstí s vyhlášenou kuchyní. Reprint knihy z roku 1935

Hlavní autor: Šroubek, Karel, 1880-1955
Další autoři: Šroubková, Berta, Dietl, Oskar
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Paseka, 2008
Vydání: Vyd. 6., V Pasece 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Sbírka kuchařských receptů majitele Grandhotelu Šroubek a restaurace na Václavském náměstí s vyhlášenou kuchyní. Reprint knihy z roku 1935
Popis jednotky: Pod názvem: hotel, restaurace, kavárna, moderní komfort, česká a francouzská kuchyně, středisko inteligence
Reprint 5. vyd. z r. 1935
Fyzický popis: 239, [16], xv s., [1] l. obr. příl. : il., portréty ; 24 cm
ISBN: 978-80-7185-945-1